MAG 5 Boulevard

MAG 5 Boulevard

A MAG 5 Boulevard Dubai déli részén, a Madinat Al Mataarban, a Jebel Ali úton található. A 6 emelet magas épület komplexum összesen 1118 lakóegységből áll. A projekt Dubai déli részén, a 2020-as Expo helyszínéhez közel fekszik. A modern dizájnban készült épület kényelmes életvitelt kínál. Az ingatlantól az Al Maktoum repülőtér 20 perc autóútra található. A Green Belt metrómegálló néhány perc távol van.

A projekt fejlesztője a dubai székhelyű a MAG Property Development, amelynek az törekvése, hogy hatékony térfelhasználással, a funkcionalitás és a hatékony formatervezés által az életminőség lehetőségeit magas szinten valósítsa meg.

MAG 5 Boulevard

 A MAG 5 Boulevard 13 épülete stúdiókból és 1-2-3 hálószobás apartmanokból áll. Az otthonokból tökéletes kilátás nyílik a Greenbeltre, amely az Emirátusok legnagyobb lineáris parkhálózata. Az apartmanok minden egységéhez erkély tartozik. A környezetre az elegáns kialakítású tereprendezés, parkosítás jellemző.  A projekt fejlesztőinek az volt a célja, hogy az ingatlan közepes jövedelemmel rendelkezők számára is elérhető legyen.

A létesítményekhez úszómedence, edzőterem, gyerek játszóterek és parkoló tartozik.

Az ingatlan közelében nemcsak iskolák és óvodák találhatóak, de bevásárlási lehetőség, éttermek és kávézók, kórház, irodák is találhatóak. Ezenkívül több hozzáférési útvonal érhető el a város frekventált pontjaihoz.

MAG 5 Boulevard

A környék további adottsága, hogy Dubai déli részén botanikus kertek, és biogazdaságok vannak, emellett a terület gazdasági övezetként szolgál, különféle logisztikai repülési, kereskedelmi tevékenységet bonyolít.