Thessaloniki Waterland Aquapark

Csúszdapark Thessaloniki

Európa egyik legnagyobb vízi parkja 150.000. nm területen épült fel, Thessaloniki  központjától 15 percre. A „Thessaloniki Waterland” Görögország első, és Észak-Görögország, egyetlen vízi vidámparkja. Bár a parkban főleg vízi játékok vannak, strandröplabdázási lehetőség is van, továbbá minden igényt kielégítő, bárok, és üzletek is rendelkezésre állnak.  A gyermekmedence 70 cm mély, míg 1,5 m hullámmedence.

Csúszdapark A parkban található játékok:

Az Őrült folyó felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ideális, egy kevésbé meredek csúszdapálya, ahol a folyó víz “hegyeken és völgyeken” át sodorja végig, a medencéig a Vendégeket.

A Kalózok Szigete csúszdákkal, vízágyúkkal, hatalmas vödrökkel (vízzel teli) és további meglepetésekkel várja a kalandorokat!

Csúszdapark A Multi Csúszdával a zavartalanul élvezhetik a csúszás örömét, belevetve magukat a csúszda végén található medencébe.

A park szimbóluma az a csúszda együttes, ahol a csúszdákon a leggyorsabban, és legmeredekebbek lehet lecsúszni. A piros,kék, sárga, fehér, csúszdák közül a fehér a leggyorsabb!

A Tarzan nevű pályán fatörzsekre lépve, kötelekbe kapaszkodva tudsz végigmenni, míg a Csúszdapark legnagyobb medence 1.5 méteres vízében dacolhatsz a hullámokkal! Az izgalmak után és felfrissülhetsz a Knosszosz masszázsmedencében!

Egész napos belépővel élvezhetjük a rengeteg különböző csúszdát, medencét.
Fotó: termalfurdok.com