regisztrációs bónuszt befizetés nélkül

Hol adnak regisztrációs bónuszt befizetés nélkül

Magyarországon 1991 óta hivatalosan engedélyezett a szerencsejáték. A jogszabályok módosítása után az online szerencsejáték ipar aktívan fejlődik. Mindazonáltal összesen csak három virtuális létesítmény létezik az SZF szabályozó helyi engedélyével: Grand, VIP, Vegas. A legtöbb magyar online kaszinó a Curacao, MGA nemzetközi engedélye alapján működik.

Azonban itt a szerencsejátékosok nagyobb kockázattal járnak, ha nem biztonságos klubot választanak. Hogy ilyesmi ne forduljon elő, a LegjobbKaszino oldal rendszeresen publikál szerencsejáték oldalak őszinte áttekintéseit magyaroknak. A cikkek szerzője, Tolnai Tibor tapasztalt pókerjátékos és alaposan tanulmányozza a népszerű szerencsejáték oldalakat a legfontosabb szempontok szerint, értékeléseket állít össze, és tanácsokat ad a kezdő játékosoknak.

2021 szeptemberében a legjobb magyar online kaszinók oldalán közzétettek a megbízható oldalak listáját, ahol szerezhető a regisztrációs bónuszt befizetés nélkül. Azon kívül a szakértő megosztott az olvasókkal hasznos tippeket a biztonságos játékklub kiválasztásához, jövedelmező bónuszokkal.

Mit jelent a befizetés nélküli bónusz

Sok magyar online kaszinó befizetés nélküli bónuszt kínál regisztráció után az újoncoknak. Az ösztönzés automatikusan jóváírásra kerül az ügyfél elérhetőségének megerősítését követően. Egyes játékklubok lehetőséget biztosítanak a szerencsejátékosoknak, hogy válasszák ki a megtetszett ajándékot. A befizetés nélküli bónusz a következőket tartalmazhatja:

 1. Ingyenes pörgetéseket. A promóciót csak bizonyos nyerőgépeken lehet kihasználni. Némely online intézményben az ilyen ajándékot megszerezheti csak miután regisztrál fiókot egy mobilalkalmazáson keresztül Android, iOS rendszerű eszközökhöz. A felhasználók ingyen pörgetik a tárcsákat, és valódi pénzben felveszik a nyereményt.
 2. Bónuszpontokat. Gyakran szerepel az üdvözlő bónuszban a számla feltöltéséért. Egyes kaszino online azonban befizetés nélkül terjesztik. Bónuszpontokat elkölthet játékokban, vásárolhat értük ingyenes pörgetéseket, vagy gyűjtheti és majd valódi pénzre válthatja.
 3. Szorzókat. Az ilyen ösztönzők segítenek a nyereség növelésében. Slotokban használják őket, a bónusz aktiválása után a játékosnak járó összes kifizetés megduplázódik vagy háromszorosra nő.
 4. Sorsjegyek. Regisztráció után a vendéget megajándékozzák egy kuponnal, amelyet később a következő sorsolásnál használhatja fel. A szerencséseket véletlenszerűen választják ki.

Tolnai Tibor azt javasolja, hogy mielőtt használni szeretne a bónuszokat, előtte figyelmesen olvassa el a jutalmak átvételére vonatkozó szabályokat és a fogadási feltételeket.

kaszino online

A bónuszrendszer sajátosságai

A LegjobbKaszino főszerkesztője nem javasolja túlságosan ragaszkodni a bónuszajánlatokhoz. Az ösztönzőket az új játékosok csábítására, valamint a rendszeres ügyfelek motiválására használják. Ugyanakkor minden bónusznak számos árnyalata van:

 1. Érvényességi idő. Minden jutalomnak van egy meghatározott időszaka, amely alatt felhasználható. Idő lejárat után a bónuszok visszavonhatatlanul eltűnnek.
 2. A számlafeltöltés korlátai. A befizetési bónusz megszerzéséhez a játékosoknak meghatározott összeget kell befizetniük, általában minimum 10-20 eurót.
 3. Promóciós kódok. Egyes online kluboknak az ajándék megszerzéséhez kötelező megadni egy speciális szám- és betűkombinációt. A promóciós kódokat a szerencsejáték intézmény hivatalos honlapján vagy a partneroldalakon lehet találni.
 4. Tétrakás. Néha még a befizetés nélküli bónuszokat is meg kell forgatni. Fontos szerepet játszik a tétrakás nagysága: minél magasabb, annál nehezebb lesz valódi pénzt szerezni a jutalomból. A wager akkor tekinthető optimálisnak, ha nem haladja meg az x50-et.
 5. Alkalmazási kör. A jutalmak csak bizonyos kategóriájú játékokban vagy meghatározott gépeken használhatók fel. Például a Live játékokban a bónuszokat nem fogadják el.

Számos, magyar játékosokat fogadó, online kaszinókban ideiglenes akciók vannak befizetés nélküli bónuszokkal. Kövesse az internetes klubok híreit, hogy elsőként értesüljön az új ajánlatokról.

Tolnai Tibor ajánlásai a legjobb szerencsejáték oldal kiválasztásához

A befizetés hiánya még nem garantálja a szerencsejáték létesítmény megbízhatóságát. Léteznek fontos jellemzők, amelyeket figyelembe kell venni a virtuális klub kiválasztásakor. Tolnai Tibor a következő szempontokat ajánlja figyelembe venni:

 1. Engedély. Az online létesítmény akkor tekinthető biztonságosnak, ha legalább egy engedéllyel rendelkezik, helyi vagy nemzetközi szabályozótól. Például SZF, Curacao, MGA.
 2. Kiváló minőségű szoftver. A tisztességes játékklubok eredeti emulátorokat kínálnak a vezető szolgáltatóktól: Microgaming, Yggdrasil, NetEnt, IGT, Novomatic stb.
 3. Mobil oldal. Előnyben kell részesíteni azokat az online kaszinókat, amelyek az oldal alkalmazkodó változatát vagy alkalmazást biztosítanak iOS, Android rendszerekhez. Így a szerencsejátékosok bármikor és bárhol játszhatják kedvenc szórakozásukat.
 4. Fizetési módok. Minél szélesebb a fizetési módok listája, annál jobb. A magyarok körében a legnépszerűbbek a VISA, MasterCard, Neteller, Skrill, Trustly.
 5. A magyar pénznem támogatása. Ezt a szempontot is fontos figyelembe venni. De a legtöbb virtuális klub elfogad forintot és eurót is.
 6. Felelősségteljes szerencsejáték szabályzat. A biztonságos játékklub mindig figyelmezteti az új játékosokat a túlzott játék következményeiről. A szerencsejáték-függőség kockázatának megelőzése érdekében önkorlátozó intézkedéseket készítenek: a befizetések és fogadások összegének korlátozása, játékra töltött idő korlátozása stb. A weboldalak kapcsolatokat tartalmaznak a Budapest központokhoz és nemzetközi szervezetekhez, amelyek segítséget nyújtanak a szerencsejáték-függőség elleni küzdelemben. Például Egészségügyi Intézet, Szerencsejáték-függőség Megelőzési Segítő Központ, Diótörés Alapítvány.

A LegjobbKaszino főszerkesztője emellett azt is javasolja, hogy szánjon néhány órát és kutasson a játékosok véleményei után. Ha egy oldallal kapcsolatban panaszok merülnek fel a fizetési késedelem, a szoftver minősége, a bónuszok átvétele miatt, akkor érdemes más szerencsejáték oldalt keresni.