Tslivi

Tslivi: egy modern nyaralóhely Zakynthos szigetén

A Zakynthos sziget északi partszakaszának középső részén fekszik Tsilivi nyaralóhely. Egy rendkívül szép környezetben, nyitott öbölben található, mintegy 3 km hosszú aranyhomokos part mentén, ahol a nyaraló vendégek számára számtalan sportolási lehetőség adott. Elhelyezkedésének köszönhetően remek kiinduló pont a környező települések és egyéb kedvelt kirándulóhelyek megismeréséhez.

Tsilivi egy nagyon szép, modern nyaralóhely sok szórakozási és programlehetőséggel az élménygyűjtéshez – a karaoké, a lovaglás és a nagyszabású partikig is rendelkezésre állnak. A városka nyugodt, csendes hely. Az itt üdülő vendégek nagy élvezettel vehetik birtokban a Tsilivi csúszdaparkját. A településen csodálatosan szép építésű szállodák, apartmanok épültek gyönyörű zöldövezeti környezetben.

A környék megismerése kezdődhet a gyönyörű, széles finom homokos kavicsokkal fűszerezett és rengeteg kagylót, csigát kínáló tengerparttal. Aki szeret búvárkodni annak rendkívüli látvány tárul a szeme elé, a víz alatt lehet látni egészen nagy halakat, tengericsillagot, polipot is. A vízi sportokat is ki lehet próbálni. Egy szép kirándulás szervezésében érdemes részt venni a sziget körüli hajótúrán, a sziklás partszakaszok gyönyörűek,rajtuk számtalan barlanggal kis csodás kis öblökkel. A Navaggio öbölben hajóroncsok láthatóak, itt fürödni nem szabad mert nagyon hullámzik a víz.

Ami nagyon szép látvány, az a Xigia barlangoknál levő kis öblök. Itt akár egyedül lehet fürdeni a kristály tiszta vízben, a fehér, kavicsos parton a napozás élménye vár. A hegyi falucskák is nagyon szép látványt nyújtanak, tele méz valamint kézzel készített szőnyeg árusokkal az út szélén.